avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie sau nu???
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie sau nu???

Am o hotarare judecatoreasca de stabilire a pensiei de intretinere pronuntata in 5 decembrie 2011, devenita definitiva in 9 marite 2012.
In Hotarare stabileste pensia de intretinere incepand cu data pronuntarii - 5 decembrie 2011 pana la majoratul copiilor.
Incep executarea silita in 10 februarie 2015 - la ce perioada trebvuie sa ma raportez? decembrie 2011- ianuarie 2015?
Sau luna decembrie este prescrisa????
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale restante. Filip Alexandru Filip Alexandru Exista o hotarare definitiva din recurs din toamna lui 2012, pentru plata drepturile salariale incepand cu momentul destituirii, iar in conformitate cu ordinul ... (vezi toată discuția)
Momentul de la care se incepe sa curga prescriptia dreptului de a cere executarea silita motabe motabe Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de o situatie. Am mai incercat sa-i gasesc dezlegare dar nu am reusit. Este vorba de o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti ulmu ulmu De curand am gasit o hotarare judecatoreasca din 01.06.2011 nepusa in aplicare pana in prezent. Mai pot face plati din ea sau s-a prescris? (vezi toată discuția)