avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare venituri persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare venituri persoana fizica

Buna ziua,

Am o prietena care realizeaza venituri din prestare servicii (infrumusetare) atat la domiciliul ei cat si la domiciliul clientelor. Intrebarea mea este ce risca isi asuma daca face asta fara pfa/srl? A incercat sa isi deschida un pfa, dar nu a primit semnaturile necesare de la vecini. Exista alta solutie pentru a intra in legalitate fara acordul vecinilor?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: JUNC LAURA ADRIANA , Contabil 13:35, 1 Iulie 2015
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare venituri persoana fizica ionutvd ionutvd Buna seara, Am o prietena care realizeaza venituri din prestare servicii (infrumusetare) atat la domiciliul ei cat si la domiciliul clientelor. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cum obtin acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru schimbare destinatie apartament pentru sediu social? Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc [b]In caz de refuz[/b] al din partea Asociatiei de proprietari si/sau al vecinilor pentru a-si da acordul cu privire la schimbarea destinatiei apartamentului ... (vezi toată discuția)
Virare bani in cont de srl/pfa DanaPad DanaPad Bună! Am mare nevoie de voi. Sunt studentă și am deschis împreună cu o colegă o platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu. Practic, ... (vezi toată discuția)