manolescuflorin a scris:
Dacă problemele ridicate de dumneavoastră sunt reale să ştiţi că este un abuz din partea celor care administrează plaja.prin biletul de intrare pe plajă dumneavoastră încheiaţi practic un contract în care trebuie să beneficiaţi de servicii de calitate.faptul că sunteţi obligată să achiziţionaţi un serviciu este o practică abuzivă şi trebuie să vă adresaţi protecţieie consumaztorilor.
multumesc ptr raspuns!biletul care il platim in statiunea Mamaia ,este de acces in statiune;se pare ca nu si posibilitatea de a face plaja unde doreste persoana . Eu as fi vrut sa stiu cam cum e treaba asta cu concesiunea plajelor,au dreptul de a ma goni de pe plaja daca nu inchiriez neaparat un sezlong care e foarte piperat25 ron-week-end ;la bulgari de ex ,este gratis acest servici,dar nu asta ma intereseaza ,am dat doar un ex,problema e ca daca eu sau alte persoane nu deranjezam ,de ce nu suntem lasati in pace sa facem plaja pe prosopul nostru unde dorim?.Probabil, ca se doreste civilizatie ,sunt de acord (in cazul in care nu erau asa scumpe) dar daca omul de rand nu-ai permite sa de cate 50 ron (2 sezlonguri) ,nu-l obliga,nu-goni.Doar asta vroiam sa stiu daca e abuz sau nu.Multumesc.