avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie la decizia de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie la decizia de pensie

Buna ziua,va solicit ajutorul cu privire la faptul ca in Decembrie 2014,am primit decizia de revizuire a dosarului de pensie in care se arata precum ca s-au facut greseli la calcularea pensiei mele.In decizia de pensionare anterioara din 2009 se arata ca aveam 44 de ani si 5 luni vechime in campul muncii si o pensie lunara de 1.184 lei,iar in cea de revizuire din 14 decembrie 2014 se arata precum ca am 45 de ani si 10 luni vechime.Desi in decizia de revizuire se arata ca am cu un an mai multa vechime si punctul de pensie mai mare,pensia mi-a scazut la revizuirea din decembrie 2014 cu 80 de lei mai putin.va rugam daca se poate,a ma ajuta in aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: tyraxdata , utilizator 21:53, 25 Iunie 2015
va multumesc pentru amabilitate si speram sa rezolvam aceasta discrepanta.va doresc o seara placuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie calcul pensie andrei_53 andrei_53 Buna ziua. Tatal meu a iesit la pensie in februarie 2014, si dupa 47 de ani 0 luni si 13 zile de munca cu un punctaj mediu anual de 1.32917 are 1013 lei ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Dimi Martha Dimi Martha Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa-mi fie recalculata pensia la cerere deoarece suspicionez ca s-a gresit ceva la calcul. ... (vezi toată discuția)
Relatii calcul pensie tedy tedy cu respect, pe data de 01-02-2008 am fost pensionat pe caz de boala profesionala.varsta la care s-a ivit invaliditatea a fost de 50 ani 1 luna 18 zile.Stagiul ... (vezi toată discuția)