avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mod calcul contributii si impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mod calcul contributii si impozit

Buna ziua,
imi puteti spune,va rog,care este relatia aritmetica dintre CAS-CASS-IMPOZIT PE VENIT,respectiv modul de calcul al scazamintelor din VENITUL BRUT,pana la VENITUL NET.
Cu mutumiri.
Cel mai recent răspuns: liviuteodorescu1953 , utilizator 12:40, 23 Iunie 2015
Depinde despre ce tip de venit vorbim.
Buna ziua,
este vorba de venitul unui prestator de servicii,angajat pe baza unui contract civil.
Cu multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu lavy80 lavy80 Buna ziua , V-as ruga sa ma ajutati cu niste clarificari prin calculul salariului :La un venit brut de 2862 mie imi rezulta salariu net astfel: ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii Buna seara . As avea cateva intrebari legate de contractele de prestari servicii ,va rog sa ma lamuriti , pe exemplul neactualizat prezentat mai jos: nume ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se aplică sumelor brute câștigate definitiv in instanță? marius.platon73@gmail.com marius.platon73@gmail.com Am rugămintea să-mi spuneți ce impozite se aplică sumelor brute câștigate definitiv in instanță? Si modul de calcul al acestora. Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)