avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Termen pastrare nomenclator arhivistic pt Declaratii ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Termen pastrare nomenclator arhivistic pt Declaratii scoatere din evidenta auto

Unde pot gasi o baza legala pt termenul concret de pastrare in arhiva al Declaratiilor scoatere din evidenta auto (pe scurt Radieri auto) precum si al eliminarii lor din arhiva.
Mai ales m-ar ajuta o baza legala ce prevede modul/conditiile de eliminare din arhiva al Radierilor auto
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns !
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca pot scoate din evidentele fiscale un autoturism fabricat in 1986 pe baza unei declaratii pe proprie raspundere data in fata ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei masini fara acte in 2007 cartea este inca la mine norick norick Buna ziua. am vandut o dacie in 2007 fara a face un act de vanzare cumparare .i-am dat doar talonul masini si cartea a ramas la mine am fost si la impozite si ... (vezi toată discuția)