avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conflict de interese

Buna ziua,
Este legala situatia urmatoare? Un functionar public angajat la Directia Sanitara Veterinara in functia de consilier (inspector zonal), controleaza realitatea desfasurarii actiunilor sanitare veterinare in zona in care actiunile sanitare veterinare sunt concesionate de catre firma sotiei sale, care nu este de profesie medic veterinar, iar firma are ca administrator un medic veterinar cu 5% parti sociale in firma.

Alte discuții în legătură

Functionar public guzgaionel guzgaionel Lucrez ca tehnician veterinar la un cabinet sanitar veterinar care are concesionate activitatile sanitar veterinare in comuna respectiva.Sunt functionar public ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public lore8000 lore8000 Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare.Un functionar public din cadrul Directiei Sanitar Veterinare cu rol de inspector,este in stare de ... (vezi toată discuția)
Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)