avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public

Lucrez ca tehnician veterinar la un cabinet sanitar veterinar care are concesionate activitatile sanitar veterinare in comuna respectiva.Sunt functionar public conform codului penal?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 07:59, 14 Martie 2018
Buna dimineata,
Activitățile nu pot fi concesionate.
Cel mai probabil sediul in care se desfășoară activitatea, acel cabinet, este concesionat pe o perioadă de pana la 49ani.
Chiar dacă desfășurări o activitate pentru populatie/ comunitatea locală, funcția publică se dobândește prin lege speciala. Iar dumneavoastra nu faceti parte din aceasta categorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese aroli aroli Buna ziua, Este legala situatia urmatoare? Un functionar public angajat la Directia Sanitara Veterinara in functia de consilier (inspector zonal), ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)
Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)