avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio-tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio-tv

Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema :

as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul social...mai exact persoana juridica a fost instiintata de catre Radiodifuziunea Romana ca are de plata taxa tv in valoare de 1800 ron pe ultimii 3 ani. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:11, 24 Iunie 2015
Din cate stiu,taxa radio-tv era inclusa in factura de energie electrica,deci teoretic daca si-a platit toate facturile la electrica nu ar trebui sa fie vreo problema pentru ca nu vine factura separata pentru radio-tv
Foarte dubioasa situatia
cititi si articolul www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2015
Ionut_Gabriel, utilizator
situatia nu este dubioasa deloc, daca nu exista contract de furnizare energie incheiat pe societate atunci nu se factureaza taxa decat pe persoana fizica.
Din pacate in lege spune ca toate societatile trebuie sa plateasca aceasta taxa tv, incercati sa solicitati factura (din cate stiu nu va va emite) si.............. nu platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de radiodifuziune pt. persoane juridice mihacireasa mihacireasa Am primit astazi un telefon la firma de la o doamna care cica suna din partea Serviciului de Radiodifuziune si imi zice ca societatea noastra are de platit ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxe date pt abonament radio zuzulici74 zuzulici74 In factura de la Electrica platesc si taxa pentru radio,mentionez ca nu am,deasemenea platesc si abonament de televiziune cu toate ca eu am cablu si prin ... (vezi toată discuția)