avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire conturi Romania- repercusiuni pe conturile ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire conturi Romania- repercusiuni pe conturile detinute in alta tara

Salut,

In cazul unei decizii de poprire pe conturile din Romania, aceasta poprire se poate aplica ulterior si pe conturile detinute la o alta banca din strainatate?

Caut raspunsuri cat mai sigure.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 23 Iunie 2015
teoretic da, practic, nu.
executorul nu are competenta in afara tarii, asa ca ar trebui recunoscut titlul executoriu si in tara respectiva, apoi, nu stie nimeni unde, in ce tara si banca aveti dvs cont si in al treilea rand, e destul de scump sa faci asta existand riscul sa nu recuperezi nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. poate sa mi se pună sechestru pe masina in germania ... Uncaracteraparte Uncaracteraparte Bună ziua. Poate sa mi se pună sechestru pe masina in Germania dacă sunt executat silit în România? (vezi toată discuția)
Restituire bani antecontract Florin00 Florin00 Salut, Am semnat ante-contract iar la cateva zile banca a verificat adresa si nu imi poate acord credit prima casa pentru ca blocul respectiv figureaza pe ... (vezi toată discuția)