avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere

Buna ziua! Inchiriez un apartament la pretul de 600 lei lunar , eu si sotul meu lucram amandoi . In cazul in care depun contractul la anaf ce acte am nevoie si cum trebuie sa procedez? In cazul in care putem intra in somaj de la locul de munca noi mai primim somaj sau nu ( Pe principiul ca avem venit din chirie) si daca vom avea un copil mama primescte indemnizatie de crestere copil ? Trebuie depuse ceva acte si la casa se sanatate , avand in vedere ca se plateste cas dupa chirie ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lnchiriere apartament mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua! Inchiriez un apartament la pretul de 600 lei lunar , eu si sotul meu lucram amandoi . In cazul in care depun contractul la anaf ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Vreau sa inchiriez apartamentul unei societati cu 600ron/luna,stiu ca trebuie sa il declar la administratie, trebuie sa platesc impozit si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lili_l19 lili_l19 Buna ziua, Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un apartament de 2 camere, achizionat prin Programul Prima Casa pe 30 de ani, pentru care ... (vezi toată discuția)