avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un apartament de 2 camere, achizionat prin Programul Prima Casa pe 30 de ani, pentru care platesc rate lunare. As dori sa inchiriez acest apartament cu contract inregistrat la ANAF astfel incat venitul obtinut sa acopere rata lunara. Totodata mentionez ca sunt insarcinata in luna a 8-a si in
curand voi intra in concediu prenatal, ulterior concediu crestere copil.
Intrebarea mea este cum impacteaza venitul din chirie indemnizatia de
crestere copil, avand in vedere ca venitul din chirie va depasi pragul
de 3750 lei pe an? Este considerata aceasta chirie o activitate
suplimentara care poate duce la suspendarea indemnizatiei de crestere
copil conform OUG 111/2010?
Mentionez ca am adresat aceasta intrebare si celor de la Anaf si celor de la Agentia Speciala de plati fara a primi un raspuns clar, doar extrase din legi pe care le citisem deja si nu m-au ajutat sa am un raspuns clar.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Oug 111/2010 AndreicaEcaterina AndreicaEcaterina Bună ziua, Va rog sa ma îndrumați în ce ar trebui sa fac în următoarea situație: în noiembrie 2018 am întrat în concediu prenatal iar în martie ... (vezi toată discuția)
Venituri in indemnizatie crestere copil florin+o florin+o Buna ziua! Sunt in situatia urmatoare: tata in concediu de crestere copil care impluneste 2 ani pe 21 martie 2018. Incepand cu 5 martie as vrea sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate AmaliaPopescu AmaliaPopescu As dori sa aflu care va fii valoarea indemnizatiei de maternitate in cazul in care doresc sa raman insarcinata,dar si valoarea concediului ... (vezi toată discuția)