avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE DE CATRE ANGAJATOR
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE DE CATRE ANGAJATOR

Buna ziua!
Care sunt documentele pe care trebuie sa le intocmeasa un angajator pentru a face o poprire pe salariul unui angajat care este executat silit de o banca?Mentionez ca angajatul nu are card de salariu deci automat trebuiesc intocmite niste hartii de catre angajator care practic va efectua platile din banii salariatului
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Executare silita Andreea1960 Andreea1960 Buna ziua! Eu am o poprire pe salariu, incepand din anul 2014. Pana in luna decembrie 2015, mi s-au oprit lunar banii din salariu. Din luna ianuarie 2016, ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)