avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Accident de munca

In cazul unui concediu medical pentru accident de munca, primele 3 sau 5 zile se suporta de catre angajator? Este vorba de zile calendaristice?
Diferenta stiu ca se suporta din FAAMBP dar cum se intampla aceasta? Se deduce din contributiile de plata/ se depune dosar pentru recuperare sume concediu medical?
Va multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
andreea_adomnitei, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul concedii medicale birotunde birotunde Buna ziua Vreau sa interesez la calculul concediilor medicale cum se procedeaza referitor la primele 5 zile platite din FS? Calculul se face din zile ... (vezi toată discuția)
Contributii angajator pentru concedii medicale de tip accidente de munca carmen.v carmen.v Care sunt contributiile angajatorului pentru un concediu medical de tip acc. munca, care se suporta atat de catre firma cat si din FAMBP si care sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratie cas ramona2008 ramona2008 Am si eu o intrebare, daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu formula de calcul a contributiei pentru FNUASS (de 0.85%). daca angajatul are si concediu ... (vezi toată discuția)