avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Nevoie Personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Nevoie Personale

Buna ziua, am contactat un credit de nevoie personale de la Banca Transilvania, anul trecut si din cauza ca am fost concediat, postul a fost restructurat, din luna August nu mai pot plati cele 4 luni ramase ce urmari ar fi , daca nu achit lunile restante sau ce solutii ar fi sa pot amana acele luni pana la gasirea unui post inca cadrul altei companii ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:50, 25 Iunie 2015
Mergeti la banca cu dovada ca nu puteti achita ratele si cereti bancii sa le amane sau sa le suspende pe o perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca vioreldodan vioreldodan Buna ziua! M-am inscris azi pe site-ul dvs pt a afla niste raspunsuri competente la o pb pe care o am cu o anumita banca. Am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Credite la banci ana93 ana93 va rog ajutati-ma cu un raspuns! am lucrat la o firma care a inceput sa aiba probleme si in mai 2006 mi s-a desfacut contractul de munca prin acordul ... (vezi toată discuția)
Daca nu am restante, nu primesc oferte mai bune de la banca? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am aflat de la diferite persoane care au credite la diverse banci, ca numai in momentul in care au ramas cu ratele neplatite 2 -3 luni, li s-a ... (vezi toată discuția)