avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor 15% doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor 15% doctorat

Buna, cine poate sa imi spuna daca se primeste sporul de 15 % pt doctorat in cazul in care persoana are titlu de doctor dar lucreaza pe un post incadrat cu studii medii, oare poate primi
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters173849 , utilizator 15:38, 7 Iulie 2015
Pentru sectorul privat , acordarea unor sporuri la salariu trebuie sa fie prevazuta in c.i.m., in c.c.m aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

In lipsa unor astfel de dispozitii , angajatorul nu are nicio obligatie de a acorda acel spor.
Buna ziua, si pe mine ma intereseaza aceasta lege (71/2015). Se poate acorda sportul de doctorat de 15% in invatamantul de stat celor care au obtinut acest titlu dupa anul 2010 nu numai celor care l-au obtinut inainte de 2010?
Repara aceasta lege discriminarea aparuta? Este in vigoare?
Unii juristi ai inspectoratelor scolare sustin ca legea nu este aplicabila intrucat lipsesc semnaturile unor ministri.
Va rog un raspuns de specialitate.
Multumesc.
In opinia mea , actul normativ mentionat de dvs nu se refera la sporul de doctorat.
aceasta lege aproba OUG 83/2014. Mai exact prin L 71 se introduc completari la OUG (art.1.,alin.5, 1.1 si 1.2 dar si alin. 6).
Este vorba sespre aceeasi salarizare (maxima) daca angajatii isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii de munca (si prin studii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de doctorat gaconst gaconst Am dobandit titlul de doctor in 2004. Printr-o eroare, nu am depus diploma de confirmare la serviciul financiar si nici nu am sesizat ca nu mi s-a platit ... (vezi toată discuția)
Spor de doctorat dana manea dana manea Lamuruti-ma si pe mine daca, potrivit Legii nr.71/2015 pentru aprobarea OUG nr.83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)