avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Licitație pentru pășunea comunală
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Licitație pentru pășunea comunală

Bună ziua. Va supun spre analiza următoarea situație. Prin hotărâre de consiliu local s a aprobat închirierea pasunii comunale, precum și caietul de sarcini privind modul de desfășurare a licitației.
Pentru a favoriza un participant ,primarul a introdus o clauza noua,anume limitarea dreptului de a participa la licitație pentru persoanele care nu au domiciliul stabil sau cel flotant mai puțin de 2ani pe teritoriul comunei. Este legal cum a procedat?
Din ce am înțeles prin citirea Legii pășunilor ,este menționat faptul că pot închiria prima data locuitorii comunei, iar dacă mai exista pășune disponibila se poate închiria și celor care nu au domiciliul pe raza comunei respective. Dar nu este nici o mențiune la durata de când s a instalat pe raza comunei respective
Rugămintea este de a mi da sfaturile legale pentru a avea sorți de izbândă
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:27, 27 Iunie 2015
Prin Hotărâre de consiliu local se poate stabili acest lucru în vederea protejării comunității locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Cum contestam o licitatie publica pe instanta nyusziful nyusziful Buna ziua, am urmatoarea situatie: printr-un HCL s-a aprobat un caiet de sarcini, privind o licitatie publica cu obiect inchiriere prin licitatie publica ... (vezi toată discuția)
Diferenta sediu social/punct de lucru nyusziful nyusziful Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: la o licitatie publica pentru inchiriere teren pasunat, se adopta HCL, cu anexa caiet de sarcini, in care in mod deosebit ... (vezi toată discuția)