avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de deces fara cnp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de deces fara cnp

Buna seara ,mama mea e decedata din 1995 vrem sa facem succesiunea dar pe certificatul de deces nu e cnp si nici certificatul de nastere nu il avem ,unde putem merge sa rezolvam problema ? La starea civila din sectorul 3 unde s-a inregistrat actul de deces putem rezolva ceva?Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ADRIANAnutu , utilizator 22:21, 27 Iunie 2015
Desfasurati demersuri la serviciul de stare civila de la ultimul domiciliu al defunctului
Multumesc mult, sper sa rezolvam ceva acolo ca doamnele de la taxe si impozite au zis sa mergem la sectia de politie unde a fost facut ultimul buletin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati mostenire cocos44 cocos44 Sunt unicul copil al mamei mele care a decedat de curand;mama este proprietara unica a unui apartament. Va rog sa-mi spuneti care sunt formalitatile ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat de deces foxifox foxifox Buna ziua In urma decesului tatalui am fost la notar cu certificatul de deces si ceva acte pentru a face o mostenire,la care notarul ami zice sa merg in ... (vezi toată discuția)
Act de casatorie petje petje Pentru o persoana decedata intr-o localitate X in care isi are ultimul domiciliu cu parintii Y si Z conform unui act de deces cu numarul......din ... (vezi toată discuția)