avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare permis de conducere

Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 30 de zile pentru depasire , incalcand marcajul continuu. In data de 22.05.2015 politistul respectiv mi-a eliberat dovada de circulatie timp de 15 zile pana la data de 06.06.2015. Suspendarea ..am inteles ca incepe cu cea de a doua zi dupa expirarea dovezii , adica pe 07.06.2015 pana la data de 07.07.2015 . Intrebarea mea este, pot sa imi ridic permisul pe data de 07.07.2015 sau se aplica aceeasi regula ca la dovada si il pot ridica pe 08.07.2015 . Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog, un raspuns. mi-a fost retinut permisul de ... StefanSNA StefanSNA Buna ziua. Va rog, un raspuns. Mi-a fost retinut permisul de conducere categoria B, pentru depasire pe linie continua dubla. Insa lucrurile nu stau exact asa . ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere luat in urma unui accident rutier - sofer incepator cosminrg cosminrg Buna ziua, In urma cu doua luni nu am accordat prioritate de trecere si am provocat un accident rutier soldat cu daune materiale(cele doua autoturisme ... (vezi toată discuția)
Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)