avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan

Se poate intocmi dosar penal pt alcol la volan daca soferul a refuzat proba cu etilotestul si nu au fost recoltate nici analize de sange decat pe baza unui martor?
Mergeti la politie cu ordonanta procurorului, dar banuiesc ca o sa vi se supende dreptul de circulatie ptr. 90 de zile.
clasarea dosarului a fost facuta in baza art 135 lit b si nu se specifica nimic in legatura cu suspendarea permisului
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2015
ovyovy, utilizator
Nu dispune procurorul suspendarea dreptului de conducere, politia vi-l suspenda.
90 de zile sau se poate si pe 30 e la aprecierea politiei sau e obligat 90?
90 de zile prevede lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis ? ku990 ku990 am doua dosare penale ptr conducere fara permis, perioada intre ele fiind de o luna. Acum o zi a sosit si permisul, dobandit in perioada de cercetare, ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis georgiana32 georgiana32 buna ziua am fost condamnata la 10 luni inchisoare cf.art 83,84 NCP care dispune amanarea pedepsei-termen de incarcerare 2 ani pentru savarsirea faptei prev.de ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei! Alex2121 Alex2121 Am fost prin la volan cu o alcolemie de 1.15 in sange,la procuror mi sa comunicat ca o sa primesc amanarea aplicarii pedepsei si un an sub supraveghere,vreau ... (vezi toată discuția)