avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA operatiune intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

operatiune intracomunitara

Buna ziua, Operatiunea consta in vanzarea catre o societate intracomunitara din romania a unui utilaj ,ambele soc partenere find detinatoare de nr de inreg intracomunitar,facturarea fiind facuta fara adaos de Tva. .resp expotatorul firma romaneasca si importatoturul firma intracomunitara.Ctr este ex work,cu preluare de la sediul exportatorului ,numai ca firma intracomunitara doreste ca acest produs sa il exporte maritim catre o alta firma,in tara non membra UE dar de pe teritoriul Romaniei fara a mai fi necesar transportul in tara in care isi are sediul , ,asigurand transportul de la punctul de receptie respectiv sediu exportator ,pana la pct de livrare navlo,respectiv port ,Ce acte stau la baza ptr ca tranzactia sa fie conform normelor fiscale Factura,facturarea fara tva sa aiba alicabilitate ?,un anumit tip de contract? ,CMR vizat de cine de unde si pana unde? sant necesare alte acte suplimentare ? v a multumesc !
Cel mai recent răspuns: maneamarius , utilizator 07:33, 1 Iulie 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport intracomunitar bulzanv bulzanv Firma noastra in calitate de furnizor platitoare de tva inreg in ROI cod CAEN transport marfuri iar in calitate de cumparator este o firma din NL ... (vezi toată discuția)
Caz facturare tva ue Cik22 Cik22 Societate (SRL) din Romania, platitoare TVA (neinscrisa in ROI), comercializeaza diverse produse cu amanuntul. Ocazional, o societate comerciala din UE ... (vezi toată discuția)
Se considera livrare intracomunitara? ASUL28 ASUL28 Buna ziua O livrare de produse finite de la o soc. romaneasca catre alta soc. rom. cu locul livrarii in Italia, se considera livrare intracomunitara? Si o ... (vezi toată discuția)