avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Legea amnistiei fiscale pt PFA 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Legea amnistiei fiscale pt PFA 2015

Buna ziua!
Deoarece am mari nelamuriri in ceea ce priveste aplicarea amnistiei fiscale, va rog mult sa-mi dati o mana de ajutor.
Am un PFA din 2006 cu activitate de traduceri si interpretariat, neplatitor de TVA. Desi am incasari neregulate si sub 5000 lei/an, la care platesc impozitul aferent + sanatate, am depus si declaratia 600 ca sa ma asigur la pensii in cuantum de 666 ron/trimestru.
Mi-am platit asigurarile de sanatate si pensii pana la 31 dec. 2014, insa pentru 2015 nu am apucat sa achit nimic, asteptand concluzionarea legii privind amnistia fiscala. Vreau sa stiu daca ma incadrez in categoria celor care sunt amnistiati de datorii pana la 1 iunie si daca aceste datorii se refera la impozitul pe venit sau/si la contributiile CASS si CAS. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa MrDerpson MrDerpson Zilele acestea vreau sa ma duc sa depun declaratiile pentru acest an (220 - o noua estimare, 200 - venitul realizat anul trecut si 600), insa am cateva ... (vezi toată discuția)
Cas retroactiv 2014 si 2015 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs, va rog frumos! Se da urmatoarea problema: PFA infiintat in 19.09.2014. - venit estimat 5018 lei - venit net ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)