avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TAXA TV obligatorie pentru firme indiferent daca sunt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TAXA TV obligatorie pentru firme indiferent daca sunt beneficiari sau nu ai serviciului?

Buna ziua. Am primit o somatie de la Serviciul Roman de Televiziune pentru plata taxei de TV restante si ma intereseaza daca sunt obligata sa platesc acesta taxa in conditiile in care in sediul social sunt inregistrate doua firme ( una plateste taxa TV) si nu beneficiem de acest serviciu (nici nu avem nevoie de el), practic nu suntem beneficiarii acestui serviciu.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv pentru sc gabita.73 gabita.73 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata Petrus1731 Petrus1731 A primit o instiintare de plata pe firma de la Radio Romania care solicita plata pe 3 ani in urma,2007, 2008, 2009, a taxei pentru serviciul public de ... (vezi toată discuția)