avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Forme legale pt instructor inot ca si SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Forme legale pt instructor inot ca si SRL

Buna ziua,

Mi-am infiintat un SRL-D in noiembrie 2014 si printre altele mi-am pus ca obiect de activitate "8551-Invatamant in domeniul sportiv si recreational" cu scopul de a-mi forma grupe de copii pt a-i invata sa inoate, sau altfel spus sa ofer cursuri de initiere si perfectionare in inot. Mentionez ca detin carnet de instructor valabil.
Forma in care voi preda aceste cursuri vor fi ca la fiecare curs sau o data la 4 cursuri parintele sa plateasca contravaloarea serviciului.
Cum pot sa fac aceasta activitate sa fie absolut legala din toate punctele de vedere?
As putea efectiv ca la finalul unei ore sa incasez banii de la parinti si sa emit bon fiscal?
Sau e nevoie de un contract de prestari servicii intre societate si parinti?
Trebuie sa am o evidenta a prezentelor?
Este vreo problema daca eu, asociat unic, nu sunt angajat la firma mea?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Srl care are principala activitate 8552 invat.in dom.cultural ... victoria57hanganu victoria57hanganu srl care are principala activitate 8552 invat.in dom.cultural si act secundare 8551-invat.dom sportiv si recreational;8559;alte forme de ... (vezi toată discuția)
Cursuri fara acreditare matei.l matei.l buna ziua, am un SRL sub care as vrea sa desfasor cursuri de fotografie . in prima instanta nu as vrea sa ma acreditez (sa eliberez certificat min ed ... (vezi toată discuția)