avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cursuri fara acreditare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cursuri fara acreditare

buna ziua,
am un SRL sub care as vrea sa desfasor cursuri de fotografie .
in prima instanta nu as vrea sa ma acreditez (sa eliberez certificat min ed ).
puteti sa-mi spuneti care ar fi criteriile care ar trebui sa le indeplininesc pentru a face acest lucru.

mentionez ca
1.in AC si extrasul de registru urmatoarele coduri

8551-invatamant in domeniul sportiv si recreational
8552-inv. in domeniul cultural
8553-alte forme de invatamant

2. am o persoana care atestat de fotograf careia urmeaza sa ii fac un conventie civila de prestari serv pt 1 ora pe zi, 3 zile pe sapt

va multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:12, 24 Noiembrie 2009
Daca nu sunteti acreditat, ce valoare vor avea atestatele de efectuare a cursurilor la SRL-ul dvs.? Cine le va lua in considerare?
pentru cazacioc,

pentru ca ma adresez unei categorii care vrea sa faca asta din pasiune si nu au nevoie de diploma
Cel mai bine va acreditati la CNFPA si totul este in regula, mai ales ca aveti deja codurile CAEN, care va trebuiesc la acreditare.
Succes!
Puteti tine cursurile si oferi si diploma, doar ca aceasta diploma nu va avea nici o valoare oficiala in afara institutiei/firmei dvs. Dar vorba cuiva....o diploma in plus nu strica nicioadata. Unele firme angajatoare ar putea considera oarecum o astfel de diploma, desi situatiile astea sunt cam rare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen scoala Mia12 Mia12 Ce cod Caen trebuie atribuit unui Grup Scolar( nivel primar, gimnazial, profesional si liceal)? (vezi toată discuția)
Organizare training in romania AliaSpancec AliaSpancec Buna, va rog sa ma ajutati cu situatia urmatoare: O companie din Republica Moldova vrea sa organizeze in Romania niste traininguri. In acest scop vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)