avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Procedura de urmat de catre primarie pt. organizarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Procedura de urmat de catre primarie pt. organizarea ocuparii unui post prin transfer la cerere

Care este procedura de urmat pt. o primarie care vrea sa organizeze ocuparea unui post prin transfer la cerere

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere funcționar plublic MonicaIulia MonicaIulia Dacă conducătorul instituției de la care vrei sa pleci prin transfer la cerere nu aproba..ce-i de făcut? Care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi sa ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa superioara de salarizare rodica_rodi rodica_rodi Buna seara.Va rog frumos un raspuns in legatura cu avansarae mea in clasa superioara de salarizare fiind functionar public. La data de 01.08.2011,vin prin ... (vezi toată discuția)