avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retete medicale compensate pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retete medicale compensate pentru persoane cu handicap

Buna seara. Sunt persoana cu certificat de handicap grav, va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa beneficiez de tratament gratuit pt. toate medicamentele. Exista o lege in care este mentionat acest lucru? lunar dau peste 200lei deoarece mi se spune ca medicamentele solicitate nu sunt compensate 100%.Multumesc

Alte discuții în legătură

Medicamente gratuite pentru copil cu handicap lavi_cornelia lavi_cornelia Fiul meu minor are certificat de handicap Accentuat. Conform legii 448/2006 ar trebui sa beneficieze de ”accesl gratuit la asistenta medicala, medicamente ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap accentuat zdanut zdanut Legea nr.448/2006 art.10 spune : Persoanele cu handicap beneficiază de asistenţă medicală gratuită, inclusiv de medicamente gratuite, atât pentru ... (vezi toată discuția)
Medicamente gratuite ivanica57 ivanica57 buna seara mama mea in varsta de 76 ani este incadrata in grad de handicap grav cu respect va intreb daca medicamentele lunare trebuie sau nu sa fie ... (vezi toată discuția)