avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere tractor(rutier/agricol)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere tractor(rutier/agricol)

Buna seara. Detin un tractor de 90cp(66kw), inregistrat la primarie in Bucuresti( nr de inmatriculare B-10***).Tractorul este luat in leasing. Am la el doar RCA+Casco. tractorul este folosit la aproximativ 70 km distanta de Bucuresti. Nu detin nici un fel de "talon". In cazul in care platesc rovinieta, pot circula cu acesta pe drum national? Detin permis cat B, iar tractorul cantareste 3000 kg. In cazul in care nu pot circula , ce acte imi sunt necesare in acest sens. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta electronica raul2004ro raul2004ro Buna ziua! am circulat de cateva ori fara rovinieta din ianuarie 2011. Inca nu am primit nici o amenda in posta. Doresc sa intreb 2 lucruri. Exista un termen ... (vezi toată discuția)
Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)