avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare fiscala profesie liberala/PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare fiscala profesie liberala/PFA

In situatia in care am absolvit Facultatea de Medicina dar nu sunt inscrisa in Colegiul Medicilor pot sa ma inregistrez fiscal la ANAF ca si o profesie liberala sau trebuie sa imi infiintez PFA? Mentionez ca detin si diplome de specializare LAMAZE, alaptare si intentionez sa tin cursuri de specialitate. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de impozitare ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am o intrebare referitoare la sistemul de impozitare pentru PFA. Eu sunt medic si sunt inregistrata cu CIF la Administratia Financiara. Am cerut ... (vezi toată discuția)