avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara

Daca plenul Camerei deputatilor a aprobat o noua lege privin pensiile militarilor si politistilor, as dorii sa stiu daca si celor care sunt in prezent in pensie l-i se vor recalcula pensiile. Si daca prin acest act normativ s-a reglementat ca si cei iesiti in pensie in perioada iunie 2010- decembrie 2010 isi pot recapata platile compensatorii anulate atunci de guvernu Boc [editat].Va multumesc

[Rog, respectati Regulamentul de postare si nu folositi cuvinte jignitoare, indiferent de opiniile dvs. personale despre politicieni!]
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: oprita , utilizator 20:45, 3 Septembrie 2015
Sa asteptam sa apara legea in M.O. si apoi discutam.
Va salut cu mult respect
Dupa cite stiu legea a fost promulgata de presedinte deci cred ca a fost si publicata in MO, cu stima va rog un nou raspuns.Va multumesc.
1. A fost promulgata dar inca nu s-a publicat in M.O.

2. Cititi si pe:
www.avocatnet.ro/content/art...
Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat va intra in vigoare la data de 01.01.2016.
Am revenit, si va rog cu stima si respect un raspuns la problema mea:
Va salut cu mult respect
Dupa cite stiu legea a fost promulgata de presedinte deci cred ca a fost si publicata in MO, cu stima va rog un nou raspuns.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii restante oprita oprita Daca plenul Camerei deputatilor a aprobat o noua lege privin pensiile militarilor si politistilor, as dorii sa stiu . 1. Daca si celor care sunt in prezent ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 promulgata rodikuta rodikuta Buna ziua, Am o intrebare si poate ma ajutati cu un raspuns. Legea pt grupele 1 si 2, promulgata de Presedinte, se aplica si unui politist cu grupa speciala ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare ContSters275732 ContSters275732 sunt pensionar militar din luna aprilie 2011,iar acum am vazut ca sa aprobat de catre senat legea recalcularii pensiilor militare,as dori sa stiu daca eu ... (vezi toată discuția)