avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata debit cu dobanda legala BNR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata debit cu dobanda legala BNR

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza dobanda legala BNR din data platii incepand cu data de 15.11.2013, pana la plata integrala a sumei datorate.
Data platii va fi sfarsitul lunii iulie 2015, iar suma datorata este de 5230 (suma bruta).

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare angajator elena-f-b elena-f-b Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza dobanda legala BNR din data platii incepand cu data de 15.11.2013, pana la plata integrala a sumei datorate. Data ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale castigate in instanta elena-f-b elena-f-b Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza dobanda legala BNR din data platii incepand cu data de 15.11.2013, pana la plata integrala a sumei ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza dobanda legala? MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Dupa ultima hotarare a judecatoarei a reiesit faptul ca din suma de 17000 euro se va plati dobanda legala a BNR .Cum se calculeaza dobanda avand in vedre ca ... (vezi toată discuția)