avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare firma

Am lucrat la o firma timp de 9 ani. Incepand de acum doi ani, avand probleme cu banii si lucrand cu publicul am inceput sa nu mai eliberez bonuri fiscale. In ianuarie am fost descoperita si mi s-a imputat suma de 55000 lei, suma pe care o aveam de platit pana la sfarsitul lunii iulie. Nu am reusit sa platesc decat 13000 lei. Ce mi se poate intampla in continuare, avand in vedere ca inca nu mi s-a intocmit dosar.
Cel mai recent răspuns: sienna2015 , utilizator 16:05, 1 Iulie 2015
Este posibil ca firma sa formuleze impotriva dvs.plangere penala ptr.infractiunea de delapidare prev.si pedepsita de art.295 NCP cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.
Multumesc pentru raspuns. Am uitat sa specific ca am lucrat la o firma privata, iar in luna august mai returnez inca 18000 lei. De la ce suma se intocmeste dosar penal?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala in cazul insusirii unei sume de bani Lorintiu Andrei Lorintiu Andrei BUna Ziua! Am lucrat la o firma de curierat si mi-am insusit pe nedrept o suma de bani(10800 lei) ,si urmeaza sa fiu urmarit penal..!As avea si eu o intrebare ... (vezi toată discuția)
De la evaziune la delapidare toaderoana toaderoana Va rog sa-mi ziceti si mie daca o persoana poate fi trecut de la evaziune la delapidare desi nu e functionar public. (vezi toată discuția)
Furt sau gestiune frauduloasa? vldstf vldstf Un sofer de tir, angajat la o societate comerciala privata, scoate o cantitate de motorina din rezervorul autovehiculului pe care il are in primire si o da cu ... (vezi toată discuția)