avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PLAN REORGANIZARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PLAN REORGANIZARE

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intro problema
firma se afla in insolventa generala ,in ianuarie 2015 a fost afisat tabelul preliminar cel definitiv inca nu este aprobat .Banca vrea planul de reorganizare urgent pt al studia .Intrebare :
1.Bugetul si fluxul il fac pe baza tabelului preliminar ?
2.In programul de plati prind datoriile din tabelul preliminar sau le adun si pe cele create pana la data intocmirii planului ?Cum le trec la capitolul sume acceptate sau nou create ?
de ex la datorii bugetare am in tabelul preliminar suma de 325420 lei in balanta la 31.05 .15 am 426825 lei (sau creat alte datorii in cele 5 luni ) ,in programul de plati trec 426825 lei ?
3.Bugetul si fluxul incepand cu ce luna il fac daca tabelul preliminar e cu data de ianuarie ?Nu ar trebui sa am tabelul definitiv ?
4.Daca firma la 31.05.2015 are pierdere rezultand un BVC cu pierdere cum fac fluxul de numerar ?
3.

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Faliment iancu123 iancu123 ce se intampla cu datoriile debitorului intrat in reorganizare, aparute dupa data intrarii firmei in reorganizare?creditorul isi poate inscrie creanta in ... (vezi toată discuția)