avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia crestere copil

buna ziua!am contract de munca pe perioada determinata si imi expira in octombrie 2015,iar eu ar trebui sa nasc in ianuarie,am dreptul la prenatal sau somaj pana nasc?va multumesc
am inteles,va multumesc frumos pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum prelungesc perioada de incapacitate temporara de munca? anapacaluca anapacaluca sunt insarcinata in 18 saptamini fiind somera in ultima luna acesta expirind pe data de 24 feb.incepind cu data 4 feb.am intrat in concediu medical pina la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? gabitzaa gabitzaa Buna ziua! daca am fost angajata la o societate de la 01.08.2011 iar de la 30 ian.2012 sunt in somaj timp de 6 luni, ar trebui sa nasc in septembrie, pot ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in somaj claudia-circo claudia-circo Buna ziua.Am urmatoarea problema:lucrez la o firma aflata in faliment si urmeaza sa fiu data in somaj.Eu sunt insarcinata si din 23 septembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)