avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala cu partener turc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala cu partener turc

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in urmatoarea problema:
Doresc sa deschid o societate comerciala la care sa-l iau partener pe un cetatean turc de la inceput sau in viitor. Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru el, la ce infuzie de capital este obligat.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator la o societate comerciala, daca cumpar actiuni/ parti sociale? bombonel23 bombonel23 Buna ziua. Sunt cetatean strain, de origine turca. Doresc sa achizitionez actiuni/ parti sociale la o societate comerciala si totodata sa devin si ... (vezi toată discuția)
Micsorare capital societate comerciala Irene13 Irene13 Buna ziua. Daca sunt partener la o societate comerciala si vin cu partea mea de contributie la capitalul social, pot ulterior sa imi retrag aceasta ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro Damla Damla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am avut o relatie cu cetatean turc in urma careia am un copil. Copilul este recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)