avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces verbal conciliere directa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces verbal conciliere directa

Buna ziua, am si eu o intrebare.Stiti cumva daca dupa intalnirea de conciliere directa intre doua firme , procesul verbal trebuia semnat de ambele parti in respectiva sedinta?eu nu am stiut sa compun acest proces verbal pe moment si as dori daca aveti vreun model sa mi-l dati si mie si cum procedez dupa ce il intocmesc?Il trimit cumva prin posta pentru a fi semnat de cealalta parte?Mentionez ca intalnirea de conciliere a avut loc deja acum cateva zile.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:43, 7 Iulie 2009
Exemplu:

PROCES VERBAL DE CONCILIERE DIRECTA

Incheiat astazi ................., la sediul .................................., intre:
I.Partile:
…………………….. cu sediul in ........., str. …………. nr. …, sector …, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J … / ….. / … , avand C.I.F. RO …….., reprezentata legal prin …………………………
si
…………………….. cu sediul in ............., str. ……………….. nr. …, sector …, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J … / ….. / … , avand C.I.F. RO …….., reprezentata legal prin …………………………
s-au intalnit astazi ……………. ora ……, la sediul ……………………. din str. ……………. nr. …, sector …, pentru solutionarea pe cale amiabila a litigiului aparut intre cele doua parti, respectiv:
1. ...................................;
2. .......................................

II. Corespondenta
Referitor la stabilirea locului si datei intalnirii, partile au purtat urmatoarea corespondenta :
- convocarea la conciliere trimisa de catre ..................... in data de ......................., in temeiul art.720 indice 1 C.pr.civ.;
- ..............................................................

III. Prezenta la conciliere
La concilierea directa dintre parti s-au prezentat :
a) din partea ……………………. – _____________________________________
b) din partea ………………………………… – _______________________________ .

IV. Punctele de vedere ale partilor
1. Punctul de vedere al ……………………. este urmatorul :
...................................................................

2. Punctul de vedere al ……………………... este urmatorul :
...................................................................................

V. Intelegerea partilor
Avand in vedere cele sus-mentionate, partile au propus urmatoarea rezolvare a litigiului :
1. ___________________________________________________________
2. ___________________________________________________________
3. ___________________________________________________________

Prezentul Proces Verbal de Conciliere a fost incheiat in 2 (doua) exemplare originale, cate unul pentru fiecare parte.
…………………………… …………………………..

S.C. ............................ S.C. ...........................................
reprezentata prin (nume si functie)............ reprezentata prin (nume si functie)........................................
(semnatura si stampila) (semnatura si stampila)
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de reconciliere manuelle manuelle Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal ce trebuie incheiat in urma reconcilierii directe? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Proces verbal conciliere stanceni stanceni Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal conciliere?! Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Somatie de plata ContSters79057 ContSters79057 Doresc sa stiu daca pentru a formula o cerere de emitere a ordonantei ce contine somatia de plata este absolut necesara notificarea de plata formulata de ... (vezi toată discuția)