avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formularul 630
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formularul 630

Buna ziua,
Daca din ianuarie 2012 pana in august 2012 (inclusiv), am fost in concediu medical, mai trebuie sa achit acele diferente stabilite de ANAF prin decizia de impunere anuala pe 2012? (formularul 630). Mentionez ca lucrez in invatamant si cotele aferente sunt retinute autiomat din salariul meu.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2015
ContSters241292, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit i.i., p.f.a. cabrancea76 cabrancea76 Cum se calculeaza venitul net la i.i., p.f.a. care are ca obiect de activitate comert cu amanuntul (magazin alimentar)? (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pana in 1 iulie 2012 lucianilin lucianilin In martie 2012,am vandut in calitate de producator agricol, catre o societate comerciala porumb boabe.S-a intocmit Borderou de achizitie ,si a fost retinut 2% ... (vezi toată discuția)
Regularizare cass 2012 scbuggerbug scbuggerbug Buna seara, Pe 18.10 2019 am fost instiintata de banca cu privire la o poprire. Am mers la ANAF SECTOR 2 unde am primit o decizie de impunere anuala pt ... (vezi toată discuția)