avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura eronata la energia electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura eronata la energia electrica

Buna ziua!

Doresc sa ma lamuriti in legatura cu o problema legata de o factura emisa de un opreator de energie electrica.
Detin o locuinta in care momentan nu mai stau si am semnalat acest lucru furnurnizorului de energie electrica. Din momentul in care am făcut acest lucru, operatorul de energie electrica trimetea, luna de luna, facturi cu consum de energie electrica de 0 kWh si o taxa de radio obligatorie de 2,5 lei/luna. Luna aceasta operatorul a facut o estimare de consum de energie electrica de 908 kWh reprezentând o valoare de plata de 606 lei, desi in continuare nu statea nimeni la acea adresa.

Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in acest caz pentru a nu plati un consum de energie electrica inexistent.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:38, 4 Iulie 2015
Initial contactati furnizorul de energie pentru clarificare valoare factura impusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul plafonat al energiei electrice calculat separat pentru fiecare luna? mamaleone mamaleone Nelamurirea mea este legata de pretul plafonat al energiei electrice. Concret in luna ianuarie 2023 am avut consum de 103 kWh iar in februarie 2023 85 kWh. ... (vezi toată discuția)
Factura enel platita in avans de asociatia de proprietari cibo0505 cibo0505 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie in calitate de cenzor la o asoc de prop: exista o factura platita in avans cu multe luni in urma, la care ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)