buna ziua, spuneti -mi va rog cum se aplica amenzile pentru lipsa rovinietei.daca trec intr o zi prin 3 camere vor veni 3 amenzi sou una singura?eu am circulat o saptamana fara rovinieta timp in care am traversat tara arad-constanta dus-intors.la ce sa ma astept?exista vreo "portita"sa nu platesc? pur si simplu am uitat sa platesc eu fiind plecat din tara in ultimele 6 luni....
Art. 8
(1) Fapta de a circula fără rovinietă valabilă constituie contravenţie continuă şi se sancţionează cu amendă.
Art. 9.
(8) Pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal se comunică contravenientului în termen de cel mult două luni de la data constatării contravenţiei, interval pentru care nu se pot încheia alte procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru lipsa rovinietei valabile pentru acelaşi vehicul.
deci nu se poate incheia alt proces verbal? teoretic daca cnadnr are la disp 2 luni pentru a trimite procesul verbal ,poti circula fara rovinieta in tot acest timp si vei plati o singura amenda???
amenda rovinieta
crival
Buna seara. Am primit astazi 28.04.2017 o amenda de la CNAIR pentru ca in 08.11.2016 am fost surprins de o camera fixa de control a rovinietei circuland pe ... (vezi toată discuția)