avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test ADN

Parintii au decedat iar pentru a demonstra mostenirea de pe tata e necesar un test adn.Vreau sa stiu daca este alta metoda pt. a demonstra mostenirea,exista o copie dupa certificatul de nastere original al copilului unde apare si tatal dar acesta a fost anulat la cererea mamei cu unul fara tata.Daca nu este alta metoda,cat ar cost un test adn care sa fie recunoscut in instanta si unde pot sa-l fac in apropierea jd. bacau.
Trebuie sa faceti actiune in instanta pentru stabilirea paternitatii copilului.
In cadrul procesului se va administra proba cu testul adn. Costul este pana in 3.000 de lei. Se va face cel mai probabil de institutul judetean de medicina.
Daca veniturile reclamantului sunt mici, se poate cere ajutor public judiciar instantei pentru scutirea de la plata testului.
Testul ADN, conform tarifelor de servicii stabilite de Institut Mina Minovici București, este în jur de 840 ron, Acest test se poate face doar de către instituții specializate, În jurul Bacăului nu sunt astfel de institute- Acestea sunt- la Timisoara, Iași, Craiova, Tg. Mureș, Cluj și bineînțeles Institutul Mina Minovici București.
Singurile venituri pe care le are copilul este o pensie de handicap(epilepsie 272 lei)si ceva ajutor de la rude si nu e recunoscut drep fiul tatalui in certificatul de nastere.Deci este posibil sa primeasca ajutor public judiciar si daca da cam cat ar fi ajutorul.
Cum s-a anulat certificatul de mostenitor de unde rezulta ca este tatal copilului?
Testul ADN costa 2700 lei din cate stiu eu.
..certificatul de naștere vreți sa ziceți, dar bună întrebarea.

Alte discuții în legătură

Test paternitate iul76ian iul76ian stie cineva cat costa un test de paternitate??????????????????? (vezi toată discuția)
Test de paternitate tata fiica Ghipsa Ghipsa Tatăl cere un test de paternitate cat costa cel mai ieftin va rugam sa ne ziceți și unde se face este ai la domociliu (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Ryel Ryel Buna ziua, V-as ruga sa imi spuneti daca proba testimoniala e acceptat in situatia urmatoare: Sotul actual al mamei a recunoscut la starea civila un ... (vezi toată discuția)