avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suspendarea unui proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suspendarea unui proces

Buna ziua,
Apelez din nou la dvs., pentru ca am din nou o nelamurire.
Am mai scris in trecut despre acest subiect, acum am alta problema care o voi detalia pe scurt.
In anul 2005 vecinul inlocuieste scara de urcat la pod, isi face mansarda si prelungeste podul cu o placa de beton sprijinita pe 2 stalpi, compartimentata, ca si continuare/prelungire la mansarda. Aceste lucrari au fost executate fara autorizatie,constatate si sanctionate de Primarie tot in anul 2005, iar in anul 2006 tot de la Primarie primeste autorizatie de constructie doar pe inlocuire scara de urcat la pod, reparatie acoperis si acoperire terasa. Apoi in 2007 il da Primaria in judecata pentru a demola constructiile ilegale, proces care s-a intins pana in anul 2011. Apoi in anul 2010 vecinul da Primaria in judecata ca sa-i completeze autorizatia si cu celalalte constructii care le avea fara autorizatie. In anul 2011 vecinul castiga procesul impotriva Primariei, si obtine o autorizatie de functionare cu care si-a intabulat constructiile care au fost executate fara autorizatie.
(din acel proces am retinut ca juristul Primariei a spus ca lasa la aprecierea instantei daca obliga sau nu Primaria la completarea autorizatiei + faptul ca pe timpul procesului juristul Primariei nu a facut nici o referire la procesul intentat de Primarie impotriva vecinului sau sa fi aratat/spus/depus vreun document prin care sa arate constructiile ilegale).

Intrebare: Nu era normal ca juristul din Primarie, care a aparat la acel proces sa solicite amanare sau suspendare pana la terminarea procesului intentat de Primarie pentru demolare, si care era inceput in anul 2007?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2015
dorintm, utilizator

Alte discuții în legătură

Parte civila intr-un proces impotriva primariei caiusp caiusp Buna seara, Am facut o plangere la Parchet impotriva Primariei (functionarilor) pentru neglijenta si abuz in serviciu care mi-au ingradit niste drepturi, iar ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva primariei? dorintm dorintm Buna ziua, Va descriu o problema putin cam incurcata, poate ma veti ajuta cu un raspuns. Intr-o curte comuna, in anul 2005 un vecin a construit fara ... (vezi toată discuția)