avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare de stat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare de stat

Va rog sa imi spuneti daca pensionarii MAI care au fost pensionati inainte de anul 2011 vor beneficia de prevederile noii legi a pensiilor militare care se afla spre promulgare la Presedintele Romaniei.
Am lecturat legea si nu am observat vreo discriminare privind pensionarii militari dinainte sau dupa anul 2011 insa se discuta ca cei pensionati inainte de anul 2011 nu vor beneficia de recalculare asa cum prevede noua lege.
Va multumesc .

Da,m-am pensionat anticipat in luna august 2009.

Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor militare ContSters275732 ContSters275732 sunt pensionar militar din luna aprilie 2011,iar acum am vazut ca sa aprobat de catre senat legea recalcularii pensiilor militare,as dori sa stiu daca eu ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii oprita oprita As dorii sa stiu daca se poate, in cazul in care am iesit in pensie de boala gr.3 din rindurile politiei sunt sau nu in drept sa primesc salarii compensatorii (vezi toată discuția)