avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Zilierii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Zilierii

Buna seara,
Exista undeva in Lege unde este prevazut ca zilieri care efectueaza munca in camp, de exemplu la padure sau in piscicultura , si nu pot efectua 8 ore pe zi datorita conditiilor meteo , poti sa-i platesti doar 2 , 3 , 4 ore in ziua respectiva.

intrebarea mea- cf. Legii sunt obligat sa platesc sezonierul 8 ore pe zi daca el nu a muncit decat 3 ore ?

multumesc !
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2015
haicansorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:29, 6 Iulie 2015
Zilierul este acea persoana care este angajat pentru o zi sa presteze un serviciu. Daca, din conditii neimputabile lui, nu a facut ceea ce s-a stabilit in contract, atunci trebuie sa-i platiti ziua intreaga.

Aveti aici mai multe informatii:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 pentru asociatii de proprietari marryradu marryradu Cum declar in decl 112 zilierii? Daca am si administratorul pun suma impozitelor pe 1 singura decl 112 sau fac pt fiecare decl 112? Daca am depus pe 10.08 decl ... (vezi toată discuția)
Codul muncii-zilierii simonia80 simonia80 Buna ziua.As dori sa stiu daca exista vreo reglementare in noul Cod al Muncii privind munca cu zilierii si daca este aplicabil pentru sectorul constructii.Va ... (vezi toată discuția)
Legea zilierilor MIRELAIONICA MIRELAIONICA Buna ziua, vreau sa stiu daca exista o lege a zilierilor valabila? Si in ce conditii se pot angaja zilieri? (vezi toată discuția)