avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care autoritati au dreptul sa te controleze si cand?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care autoritati au dreptul sa te controleze si cand?

dupa ce te opreste politia de circulatie te mai opreste si politia de frontiera ,dupa d0ar 4 km.La intrebarea :d-voastra nu comunicati intre voi???? agentul de frontira sa suparat ,a cerut buletinele la toti ocupantii masinii ,au vrut sa verifice semnalizarile, farurile, pozitia.....itp-ul la fel ca si la RAR.Au dreptul sa faca sa ceva tovarasii de la politia de frontiera??????
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:51, 7 Iulie 2015
BIneinteles ca au dreptul sa va controleze.
Nu scrie nicaieri ca nu mai este obligatorie verificarea de catre un alt echipaj de politie sau de alta autoritate care are drept de control.
Dupa 3 kilometri va putea verifica RAR-ul iar dupa inca doi cei de la politia locala.

Cu alte cuvinte

cine? orice autoritate care are drept de control.
ce? conform limitelor de competenta
cand? oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda data degeaba de catre politie Laur56 Laur56 Buna ziua. Cum se poate intampla ca politia romana sa iti dea amenda degeaba, s-a luat de faruri dar am mers la RAR si mi-au spus ca nu au nimic.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Sunt in germania, tuv-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau ... Trois18 Trois18 Sunt in Germania, TUV-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau sa vin cu masina in Romania pentru a o inmatricula aici, aveti imi poate restrictiona vamesul ... (vezi toată discuția)
Cine poate opri un autoturism in trafic? doar politia? BG BG Va rog sa-mi spuneti daca in trafic poti fi oprit de o alta autoritate decat Politia Rutiera! Ex. Jandarmeria, ARR, Armata, etc. Ce se intampla daca nu ... (vezi toată discuția)