avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit

buna ziua. un angajat a terminat facultatea de electrotehnica, cu specializarea electrotehnica (lunga durata). a facut si studii postuniversitare de specializare in informatica. postul sau este de programator. poate beneficia de scutire de impozit? firma indeplineste criteriile.

multumesc

Alte discuții în legătură

Daca lucrez ca informatician intr-un liceul tehnologic, am vechime ... NinaElena NinaElena Daca lucrez ca informatician intr-un Liceul Tehnologic, am vechime 15 ani, diploma de studii informatica postuniversitare, pot beneficia de scutire impozit pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator, studii de scurta / lunga durata crisiv crisiv As vrea sa stiu daca masterul de profil informatic (baze de date) este considerat ca \"studii superioare de lunga durata\" pentru a beneficia de scutirea de ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 217/4172/1348/835/2015 mihai071977 mihai071977 Buna ziua, As dori sa stiu daca potrivit noului ordin de ministru, toti cei care au o diploma de facultate (de la orice facultate acreditata, studii de ... (vezi toată discuția)