avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatii abuzive, ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatii abuzive, ce trebuie sa fac?

Buna ziua,
Dupa o serie de reclamatii facute de vecina mea catre politie si primarie, as dori sa stiu care sunt demersurile pentru a raspunde din punct de vedere legal.
Ultima sesizare a fast facuta astazi catre primarie, legata de autorizatia de constructie.
Ma simpt hartuita moral, avand in vedere ca tot trebuie sa fac drumuri la primarie in urma sesizarilor nefondate.
Unde sa ma adresez?
E normal ca sa faci cand ai tu chef reclamatii vecinului ?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Reclamatie mincinoasa alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, unde trebuie sa ma adresez daca am fost invinuit pe nedrept de vecinul meu si care sunt demersurile. Mentionez ca vecinul meu a facut o sesizare ... (vezi toată discuția)
Proprietar reclamagiu b3rinu b3rinu Buna seara, sunt proaspăt Președinte de al asociației de proprietari unde locuiesc. Am o situație cu un locatar reclamagiu ( reclamații nefondate ) și ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu vecinul Ilie2015 Ilie2015 Buna ziua. Acum 4 ani ne-am mutat la casa, o bucurie care acum s-a transformat in amaraciune. Despre ce este vorba: - in anul in care ne-am mutat, pe ultima ... (vezi toată discuția)