avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutorul de minimis de 25.000 euro
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutorul de minimis de 25.000 euro

Buna ziua!
as dori sa stiu daca este mentionat undeva in lege obligativitatea beneficiarului ajutorului de minimis sa aduca contributie proprie mai mare de 2%?
eu nu am gasit, dar administratorul schemei de minimis ne-a mentionat ca la inceperea afacerii va trebui sa venim cu un aport propriu de cel putin 5000 euro. As dori sa stiu daca are dreptul sa ma oblige sa aduc acesti bani la inceputul afacerii?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:47, 10 Iulie 2015
Va rog sa precizati programul la care faceti referire.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare de minimis pentru infiintarea culturilor agricole in toamna anului 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 4 mai 2012 Pentru a asigura demararea in conditii optime a campaniei agricole din toamna, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a elaborat proiectul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d vlad_crisan vlad_crisan Buna ziua! Am o nedumerire. In momentul de fata, inainte sa se dea drumul la programul cu ajutorul de 10000 euro, se poate infiinta SRL-D? Si daca da, firma ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)