avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa ISC
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa ISC

Buna ziua,
Am rugamintea sa imi comunicati daca exista posibilitatea restituirii unei parti din suma achitata pentru taxa aferenta inceperii lucrarii. Mentionez ca am achitat 1990 ron in loc de 190 ron. Daca da, va rog sa imi comunicati procedura de urmat. De asemenea, localizarea constructiei este in mediul rural si are mai putin de 50% din amprenta la sol, la demisol, iar data inceperii lucrarilor este de 18 iulie. Mai mult, as vrea sa stiu daca este necesara achitarea unei taxe suplimentare de 0.7% din valoare mentionata in AC.
Multumesc anticipat pentru sprijinul si raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)
Taxa receptie casa bogdanrusu91 bogdanrusu91 In anul 2010 am obtinut de la primaria Vaslui o autorizatie de constructie casa. In 2011 am facut receptia si intabularea constructiei respective. Sunt la zi ... (vezi toată discuția)
Somatie- inspectia in constructii Buna ziua, ma numesc Iulian, sunt din orasul Blaj, jud Alba, si am o nelamurire pe care sper sa mi-o lamuresc cu ajutorul dvs. In anul 2008, am obtinut de ... (vezi toată discuția)