avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

In cazul suspendarii permisului pe 3 luni pentru viteza se da testare si aceasta se reduce la o luna.In aceasta perioada de suspendare de o luna mai exisat vreo situatie exceptionala, deosebita in care conducatorul poate primi dovada de circulatie sau daca si aceasta perioada de suspendare sa se reduca?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 zile, pentru viteză Ecou Ecou Bună,am permisul suspendat pentru viteză pe o perioadă de 90 zile pentru viteză 156 km/h pe o restricție de 70 km/h. Am susținut examenul de 13 din 15 ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)