avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Discriminare?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Discriminare?

Buna tuturor!
Nu ma pricep dar totusi cred ca sint discriminat,pt ca sunt handicapat grav,nu pot sa conduc,de ce sa fie masina mea adaptata daca nu eu conduc?nu am dreptul la scutirea impozitului cu legea 448 fiindca masina mea nu e adaptata,microbuz am pt ca cu scaun cu rotile ma baga in masina fiind ca am 85 de kg si singur nu pot misca pt ca sint paralizat de la gat in jos si asi avea nevoie deun om tare care ma ridica in brate si ma baga in scaunul din fata.Sa stau acasa daca nu am bani pe impozit?=D>scuze este tren autobuzCine oleaca schiop si conduce e scutit,se face diferenta intre handicap!
Masina unui orb de ce sa fie adaptata?Ei nau dreptul sa mearga liber cand vreau cu masina scutita de impozit pt ca statul ne ofera pensii frumoase!
Eu asa cred ca sunt discriminat legal prin legea 448 din 2006,in Romania sunt diferite categorii de oameni pt ca si drepturile sunt diferite se vede in parlament ce se intampla!Eu am pierdut prin instanta si fericit pe domnii judecatori!=D>

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale BDAN BDAN Sunt persoana cu handicap gradul 1 GRAV cod handicap SOMATIC si am cumparat si inmatriculat pe numele meu, o masina adaptata preluarii si transportului ... (vezi toată discuția)
Discriminare - autoturismele pentru persoane cu dizabilitati adypanda adypanda Buna ziua, Vreau sa aduc in atentia dv. o situatie prin care eu, fiind persoana cu handicap consider ca sunt discriminat. Am un handicap grad accentuat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pentru persoane cu handicap ContSters261618 ContSters261618 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret la problema mea. Doresc sa inmatriculez o masina pe numele meu, eu fiind persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)